Cold Cream Mousse

 

Kremas sukurtas ypač sausai, atopinei ir reaktyviai odai gydyti.

Gamintojas: GERnetic Synthese Int.

GERnetic Synthese Int.

73,00 €

Pasirinkto produkto šiuo metu sandėlyje nėra

Į putas panašios tekstūros ir odą vėsinančias savybes turintis veido kremas, raminantis sudirgimą, atopinės ir jautrios odos paūmėjimus bei malšinantis diskomforto jausmą. Priešuždegiminis kremas saugo odą nuo išorinių dirgiklių ir intensyviai maitina natūralų odos lipidinį barjerą. Puikiai nuramina kuperozinę, atopinę odą ir numalšina rožinės simptomus. Atkuria ir apgaubia apsauginį odos sluoksnį, neleidžia dirgikliams patekti į odą. Priešuždegiminis poveikis sumažina uždegiminių junginių gamybą. Atkuria elastingumą ir grąžina komfortą sausai ir sutrūkinėjusiai odai. Apsaugo odą nuo ekstremalių klimato sąlygų.

„Cold Cream Mousse“ stiprina natūralią odos apsaugą ir apsauginio barjero funkciją. Jis apsaugo nuo išorinių dirgiklių ir alergenųBe apsaugos, turtinga sudėtis intensyviai maitina ir drėkina odą, atkurdama harmoningą odos pusiausvyrą.

Priešuždegiminis ir raminantis poveikis yra tarsi skydas nuo aplinkos veiksnių, nes kremas iš karto sumažina diskomforto, tempimo ir deginimo pojūtįSausai odai grąžinamas elastingumas, švelnumas ir komforto jausmas be tempimo ir dirglumo.

Rytais ir vakarais lengvais masažuojančiais judesiais tepkite švarią veido, kaklo ir dekoltė odą kremu. 
Norėdami sustiprinti raminamąjį, bėrimus, dėmeles ir paraudimą mažinantį poveikį, kremą naudokite kartu su „Sensi Boost“ ampulėmis. Gydant kuperozę, kremą derinkite kartu su Vasco specialiu kremu

Pastaba: Vasco“ negalima naudoti ant uždegimų turinčios odos.

INDIKACIJOS:

Preparatas tinkamas naudoti reaktyviai, ypač sausai, atopinei, egzematinei ir linkusiai į rožinę odai.

„Cold Cream Mousse kremą naudoti taip pat rekomenduojama kartu su „Sensi Boost ampulėmis po šių estetinio gydymo procedūrų:
    • Pilingo procedūros (fizinis ir cheminis)
    • Užpildų, botulino toksino injekcinės procedūros
    • Derma Roller,  Derma Pen
    • Mezo siūlų gydymas
    • Deguonies terapija
    • Cukraus/vaško plaukelių šalinimas
    • IPL  ir lazerinės procedūros

Pagrindinės veikliosios medžiagos:

  • Skvalanas
Biologiškai identiškas natūraliam odos riebalui, todėl yra svarbus lipidų apsaugai ir lipidų formavimui priemonė. Universalus poveikis drėkina, minkština ir ramina odą. Padeda išvengti transepiderminio drėgmės praradimo ir atkuria odos elastingumą. Išlaiko epidermio ląstelių dauginimosi normą, odos elastingumą ir natūralų odos spindesį. Išgautas iš cukranendrių.

  • Beta gliukanas
Pagreitina odos atsistatymo funkcijas (greitina odos gijimą) ir kolageno gamybą. Drėkinantis, raminantis ir lipidų apsaugą stiprinantis poveikis. Biotechnologijos pagalba išskirtas beta gliukanas išgaunamas iš mielių.