Line Repair Fix Retinol E Active Cream Padidinti

Line Repair Fix Retinol E Active Cream

 

Atkuriantis kremas su retinoliu.

Gamintojas: Christina Laboratories

Christina Laboratories

70,00 €

Pasirinkto produkto šiuo metu sandėlyje nėra

Bekvapis, retinolio pagrindo kremas visų tipų odai, skirtas veido ir kaklo odai atkurti. Akimirksniu įsiskverbia giliai į odą, kad ją stangrintų ir pakeltų, sumažintų ir išlygintų raukšles bei randus po spuogų. Skatina tolygų tonusą ir švytinčią išvaizdą.

Vakare tepkite plonu sluoksniu ant nuvalytos veido ir kaklo odos ir įmasažuokite. Pradėkite tepti du kartus per savaitę ir palaipsniui didinkite naudojimą.
*PASTABA: Svarbu naudoti apsauginį kremą nuo saulės, kai tik esate saulėje.

VEKLIOSIOS MEDŽIAGOS:

  • Retinolis - vitamino A darinys, pagreitinantis ląstelių apykaitą, gydo beveik visas odos problemas - nuo smulkių raukšlelių, atvirų porų iki pigmentacijos ir suglebimo.
  • Askorbilo tetraizopalmitatas - astrinė vitamino C forma, geriau įsisavinama per odą, atlieka svarbų vaidmenį kolageno sintezėje. Slopina tirozinazės aktyvumą, todėl mažina melanino susidarymą. Oda atrodo šviesesnė, labiau švytinti ir tolygiai tonizuota.
  • Vitamino E acetatas - stiprus antioksidantas, apsaugo nuo oksidacinės pažaidos šalindamas laisvuosius radikalus. Skatina ląstelių regeneraciją po laisvųjų radikalų padarytos žalos ir palaiko odos ligų gijimą.