Line Repair Fix Complete Renewal Padidinti

Line Repair Fix Complete Renewal

 

Atjauninantis kremas.

Gamintojas: Christina Laboratories

Christina Laboratories

45,00 €

Pasirinkto produkto šiuo metu sandėlyje nėra

Jauninamasis kremas, skirtas smulkioms linijoms ir raukšlėms pašalinti bei bendram odos elastingumui skatinti. Skatina tolygesnį odos atspalvį ir skaistesnę išvaizdą.

Tepkite nuvalytą veido, kaklo ir dekoltė odą du kartus per savaitę ir dažniau, atsižvelgdami į odos būklę. Leiskite odai prisitaikyti ir palaipsniui didinkite naudojimo intensyvumą.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS:

  • Askorbilo tetraizopalmitatas - astrinė vitamino C forma, geriau įsisavinama per odą, atlieka svarbų vaidmenį kolageno sintezėje. Slopina tirozinazės aktyvumą, todėl mažina melanino susidarymą. Oda atrodo šviesesnė, labiau švytinti ir tolygiai tonizuota.
  • Glikolio rūgštis - AHA rūgštis, skatinanti epidermio atsinaujinimą ir mažinanti smulkias raukšleles. Oda tampa skaistesnė ir tolygesnė.
  • „Aquaderm“ - rehidratorius, kurio pagrindą sudaro natūralus drėkinamasis faktorius (NMF), gerinantis drėgmės lygį ir išsaugantis lygumą.
  • Grybų ekstraktas - skatina odą tvirtėti, todėl išsiplėtusios poros išsilygina ir oda tampa tolygesnė. Sudėtyje yra agarino rūgšties - natūralaus sutraukiamojo poveikio medžiagos, mažinančios perteklinę sekreciją.