Line Repair Glow Hydra Fusion Concentrate Padidinti

Line Repair Glow Hydra Fusion Concentrate

 

Drėkinantis, šviesinantis koncentratas

Gamintojas: Christina Laboratories

Christina Laboratories

60,00 €

Pasirinkto produkto šiuo metu sandėlyje nėra

Šilko pavidalo naujoviškas serumas suteikia daug vitaminų ir drėkinamųjų medžiagų. Stiprina ląstelių metabolizmą, kad ląstelės geriau daugintųsi. Mažina uždegimus ir lėtina senėjimo procesus. Šviesina ir atgaivina odą, todėl ji tampa komfortiška, švytinti ir jaunatviška.


Tepkite ant veido, kaklo ir dekoltė srities ir švelniai įmasažuokite, kol visiškai įsigers.

VEIKLIOSIOSMEDŽIAGOS:

  • Niacinamidas (Vitaminas B3) - mažina smulkias raukšleles, atkuria netolygų odos atspalvį, mažina poras, gerina odos elastingumą ir odos barjero funkciją.
  • Vitaminas B5 - pasižymi raminamosiomis ir atkuriamosiomis savybėmis, taip pat padeda palaikyti natūralų odos barjerą.
  • Šilkmedžio ekstraktas - priešuždegiminis, stiprus antioksidantas,turintis daug vitamino C ir asparagino rūgšties, išlygina odos tonusą, apsaugo nuo aplinkos veiksnių ir didina elastingumą.
  • Augalinis drėkiklis - didelė natūralaus osmolito koncentracija - betainas, pagreitina vandens suvartojimą, užtikrina greitą ir nuolatinį drėkinimą ir vandens netekimo mažinimą. Prisideda prie geresnio viduląstelinio organelių bendradarbiavimo, ląstelių dalijimosi ir migracijos. Skatina odos stangrumą ir neleidžia formuotis smulkioms linijoms bei raukšlėms.
  • Hialurono rūgštis - stipri drėgmę pritraukianti molekulė, natūraliaiesanti odoje. Padidina drėgmės sulaikymą, kad oda būtų ilgaidrėkinamairputlėtų.