Line Repair Firm Forever Youth Serum Padidinti

Line Repair Firm Forever Youth Serum

 

Stangrinamasis serumas.

Gamintojas: Christina Laboratories

Christina Laboratories

60,00 €

Pasirinkto produkto šiuo metu sandėlyje nėra

Putlinamasis ir stangrinamasis veido odos veikimas, suteikiant švytinčią ir jaunatvišką išvaizdą. Skatina tolygų odos tonusą ir stangrumą.

Tepkite 2-3 lašus ant nuvalytos odos du kartus per dieną.

PASTABA: galima naudoti vakarinės rutinos metu.

PASTABA: galima naudoti vakarinės rutinos metu.



VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS:

  • Mineralinis ląstelių stimuliatorius - daugiamineralinis magnio aspartato, cinko gliukonato ir vario gliukonato kompleksas, būtinas tinkamoms biologinėms funkcijoms ir normaliam ląstelių atsinaujinimui. Stimuliuoja ląsteles didindamas energijos (ATP) tiekimą ir bendrą ląstelių gamybą (baltymų).
  • „Skin resilience“ - Odos elastingumą didinanti medžiaga - Engelhardia chrysolepis lapų ekstrakto pagrindu sukurtas preparatas skatina elastingumą, kovoja su glikacija, oksidacija ir uždegiminiais pažeidimais, kurie sukelia kolageno ir elastino skaidulų destrukciją. Atkuria elastingumą, lygina raukšles ir pageriną ben- drą veido odos išvaizdą.
  • Atkuriamasis jūrinis kompleksas - senėjimą stabdantis kompleksas, sudarytas iš jūrinio hidrolizuoto kolageno, jūrinio hidrolizuoto elastino ir medaus ekstrakto. Jūrinis kolagenas dėl savo plėvelę sudarančios struktūros pasižymi tempiančiuoju poveikiu, o jūrinis elastinas dėl sudėtyje esančių aminorūgščių sustiprina odos elastingumą ir minkštumą. Su medaus ekstraktu ląstelės gauna natūraliam drėkinamajam kompleksui analogiškų medžiagų, kurios didina vandens sulaikymą ir gerina odos drėkinimo gebą.
  • Paprastasis kaštonas - betaescino ekstraktas, pasižymintis stip- riomis priešuždegiminėmis savybėmis, mažinantis paraudimą ir kuperozę.