AD Skin Retrieval Serum Padidinti

AD Skin Retrieval Serum

 

Serumas po invazinių procedūrų 

Gamintojas: Skin Tech Pharma Group

Skin Tech Pharma Group

40,00 €

Pasirinkto produkto šiuo metu sandėlyje nėra

Speciali priemonė skirta greitai hematomų, ekchimozių rezorbcijai, mikrotraumų gijimui. Tai serumas naudojamas po injekcinių procedūrų, kuris pasižymi raminančiomis ir drėkinančiomis savybėmis. Oda greičiau gyja, spartesni tampa atkūrimo procesai. Skin Retrieval naudojamas odos atstatymui po invazinių procedūrų. Hematomos naudojant šį serumą išnyksta daug greičiau nei įprastai. Po invazinių procedūrų naudojant serumą naujausių sudedamųjų dalių dėka galime optimaliai palaikyti odos drėgnumą, mažinti paraudimą, sudirginimą, sausumą ir jautrumą.

Naudoti serumą ant švarios odos iš karto po procedūros ir leisti jam prasiskverbti į odą. Serumą galima rekomenduoti naudojimui namuose. Juo tepti veidą 3-4 kartus per dieną, akcentuojant vietas, kuriose reikia paspartinti hematomų rezorbciją ar pagreitinti odos atkūrimo procesus. 

Aktyvūs ingredientai: Vynuogių vyno ekstraktas, natūralūs Ginkmedžio, Pelžiedės ir Barkūno ekstraktai.  Gerina kraujotaką, stiprina kapiliarus. Gliciretininė rūgštis -  didina odos elastingumą, drėkina, ramina, mažina sudirginimą. Trokserutinas – tonizuojantis poveikis. Flavanoidas, kuris mažina kapiliarų trapumą ir pralaidumą. Mažina tinimą. Mentyl PCA ir Mentolis – vėsina ir drėkina.

Atsargumo priemonės: venkite tiesioginio kontakto su akimis ir gleivine. Atsiradus sudirginimams, nustoti naudoti. Atsiradus alerginėms ir kitoms reakcijoms, nedelsiant prašome kreiptis į gydytoją. Nenaudoti vaikams. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.