Aesthetic Dermal Daily Care Hair Spray Padidinti

AD Hair spray

 

Losjonas nuo plaukų slinkimo

Gamintojas: Skin Tech Pharma Group

Skin Tech Pharma Group

52,00 €

Pasirinkto produkto šiuo metu sandėlyje nėra

Losjonas nuo plaukų slinkimo veiksmingai stabdo plaukų kritimą, stimuliuoja naujų plaukų augimą ir stiprina esančius plaukus. Suteikia energijos nusilpusiems plaukams (Sudėtyje nėra minoksidilio ar 5-alfa reduktazės inhibitorių). Hair Care losjono veiksmingumas buvo įrodytas klinikiniais tyrimais. Produkto sudėtyje nėra hormonų, taip medžiagų, kurios sukeltų šalutinius efektus ar ilgalaikį šalutinį poveikį. Losjono sudėtyje turi B grupės vitaminų, organinio silicio junginių ir ginkmedžio ekstraktą. Aprūpina plauką maisto medžiagomis, stimuliuoja kraujo apytaką ir skatina ląstelių dalijimąsi. AD Hair - tai saugi nauja galimybė gydant skirtingos kilmės alopeciją. Ilgalaikių studijų įrodyta, kad produktas nesukelia alergijos, nėra teratogeninis, nepasižymi citotoksiškumu, ne-karcinogeninis. Be kitų aktyvių komponentų, AD Hair sudėtyje yra augimą reguliuojančio peptido.

Pantenolis ir organinis silicis esantys losjone pasižymi stipriu audinius atkuriančiu poveikiu, o ginkmedžio aktyvios medžiagos teigiamai veikia plauko svogūnėlį maitinančius kraujo kapiliarus. Sudėtyje esantys maitinantys ingredientai stimuliuoja galvos odos kapi­liarinę kraujotaką ir plaukų folikulus.

Preparatą tolygiai paskirstyti ant švarios galvos odos ir lengvai įmasažuoti. Naudoti du kartus per dieną (priklausomai nuo esamos būklės). Gali būti naudojamas papildomai su kitomis estetinėmis procedūromis.

Atsargumo priemonės: venkite tiesioginio kontakto su akimis ir gleivine. Atsiradus sudirginimams, nustoti naudoti. Atsiradus alerginėms ir kitoms reakcijoms, nedelsiant prašome kreiptis į gydytoją. Nenaudoti vaikams. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.