Aesthetic Dermal Special Care Revitalix shampoo Padidinti

AD Revitalix shampoo

 

Drėkinamasis šampūnas

Gamintojas: Skin Tech Pharma Group

Skin Tech Pharma Group

37,00 €

Pasirinkto produkto šiuo metu sandėlyje nėra

Dermatologiškai patikrintas šampūnas atgaivina ir stiprina plaukus. Šampūnas skirtas tiek vyrams, tiek moterims kaip prevencinė priemonė nuo plaukų slinkimo. Šampūnas sukurtas plaukų šaknų revitalizacijai ir stiprinimui. Maitina plauko folikulą, suteikia energijos ir tvirtumo.

Sudėtyje turi plauko gyvybiniam ciklui svarbių  B grupės vitaminų:  pantenolio, biotino, piridoxino HCl, tiamino. Aliekant trichogramą, plaukų slinkimo atvejais dažnai nustatomi maži vario ir cinko kiekiai. Revitalix šampūno sudėtyje yra cinko gliukonato, taip pat amino rūgščių būtinų sveikų ląstelių veiklai: cisteino, arginino, metionino.

Energijos plaukui suteikia Natrio adenozin fosfatas, augimą stimuliuoja reguliuojantis peptidas sh-Polipetidas1. Žaliosios arbatos ir vynuogių vyno ekstraktai užtikrina antioksidacinį poveikį, kuris svarbus oksidacinį stresą patiriantiems plaukų folikulams.

Šampūną galima  naudoti kaip kasdienę plaukų priežiūros priemonę namuose.

Taip pat jis tinkamas naudoti  mezoterapinių XL Hair procedūrų kurso metu arba po plaukų persodinimo operacijos. Šampūnas yra švelnus, lengvos konsistencijos, malonaus aromato. Ramina ir drėkina galvos odą, tinka ir ploniems plaukams, kadangi jų neapsunkina.

Nedidelį kiekį šampūno įspausti į delną, išputoti tarp rankų ir įmasažuoti į drėgnus plaukus, galvos odą, masažuoti apie 2 minutes. Gerai nuskalauti vandeniu